Architecture
Economic and administrative sciences
- Economy
- Business Administration
- Statistics and Actuarial Sciences
- International Business
- Project Management Specialization
- Business Management Specialization
- ???jsp.home.menu-lumieres.ehuman???
- Occupational Health and Safety Management Specialization
- International Business and Economic Integration Specialization
- Master MBA Administration
- Master Degree in Human Talent Management
Sciences and Humanities
Engineering
- Industrial engineering
- Mechanical Engineering
- Petroleum engineering
- Chemical engineering
- Environmental engineering
- Energy Engineering
- Mechatronics Engineering
- Quality Management Specialization
- Environmental Management Specialization
- Master in Environmental Management for Competitiveness
- Master Degree in Comprehensive Quality and Productivity Management
- Reservoir Engineering Master
- Master in Advanced Hydrocarbon Recovery
Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.11839/7004
Title: | Propuesta de producción y comercialización de mermeladas bajo la resolución 2674 de 2013 con miras al cumplimiento del sistema de gestión ISO 22000:2005 para una pyme |
Authors: | Vicaría García, Pablo |
Thesis advisor: | Camacho Camacho, Hernando |
License type: | Atribución – No comercial – Sin Derivar |
Keywords: | Actividad económica;Prácticas de manufactura;Producción y comercialización;Economic activity;Manufacturing practices;Production and marketing;Tesis y disertaciones académicas |
Issue Date: | 20-Oct-2017 |
Publisher: | Fundación Universidad de América |
Resumen: | El presente trabajo monográfico, consiste en la documentación que necesita una micro empresa para dar cumplimiento a la Resolución 2674 de 2013, la cual complementa al Decreto 3075 de 1997; las dos legislaciones dan todos los lineamientos necesarios de las Buenas Prácticas de Manufactura que debe cumplir un establecimiento que tiene como función el procesamiento y elaboración de productos alimenticios; sin importar si es una compañía grande, mediana o pequeña. También se encuentra un análisis de la norma NTC-ISO 22000:2005, una norma internacional certificable para toda organización que elabore o produzca un producto alimenticio. |
Abstract: | This monographic work consists of the documentation needed by a micro company to comply with Resolution 2674 of 2013, which complements Decree 3075 of 1997; both legislations give all the necessary guidelines of the Good Manufacturing Practices that an establishment whose function is the processing and elaboration of food products must fulfill; regardless of whether it is a large, medium or small company. There is also an analysis of the norm NTC-ISO 22000: 2005, an international standard certifiable for any organization that elaborates or produces a food product. |
URI: | http://hdl.handle.net/20.500.11839/7004 |
Citation: | APA 6th - Vicaría García, P. (2017) Propuesta de producción y comercialización de mermeladas bajo la resolución 2674 de 2013 con miras al cumplimiento del sistema de gestión ISO 22000:2005 para una pyme (Monografía). Fundación Universidad de América. Retrieved from http://hdl.handle.net/20.500.11839/7004 |
Appears in Collections: | Trabajos de grado - Gerencia de la Calidad |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
6111595-2017-II-GC.pdf | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open |