Architecture
Economic and administrative sciences
Sciences and Humanities
Engineering

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.11839/9642
Title: Propuesta de un modelo de negocio verde para alimentos biofortificados en el municipio de Chocontá Cundinamarca
Authors: Escobar Toro, Luisa Fernanda
metadata.dc.contributor.advisordocenteinvestigador: Ortega Ramírez, Angie Tatiana
License type: Atribución – No comercial
Keywords: Alimentos biofortificados;Negocio verde;Sostenibilidad ambiental;Biofortified foods;Green business;Environmental sustainability;Tesis y disertaciones académicas
Issue Date: 20-Aug-2024
Publisher: Fundación Universidad de América
Resumen: Históricamente, la agricultura ha logrado que los sectores rurales surjan. Por lo tanto, trazar estrategias que permitan potencializar su producción para un sustento económico, una calidad de vida, y perdurabilidad de los recursos naturales, es la ruta apropiada para proyectar una sostenibilidad. De eso se trata la propuesta de un modelo de negocio verde, cuyo objetivo se basa en proporcionar herramientas a agricultores para fortalecer sus actividades diarias sin afectar el ecosistema, por el contrario, lo conserven y sus futuras generaciones tengan oportunidad de gozar de sus beneficios.
Abstract: Historically, agriculture has managed to bring rural sectors into existence. Therefore, drawing up strategies that allow potentiating their production for economic sustenance, quality of life, and durability of natural resources, is the appropriate route to project sustainability. That is what the proposal of a green business model is about, whose objective is based on providing tools to farmers to strengthen their daily activities without affecting the ecosystem, on the contrary, they conserve it and their future generations have the opportunity to enjoy its benefits.
URI: https://hdl.handle.net/20.500.11839/9642
Citation: APA 7th - Escobar Toro, Luisa Fernanda (2024) Propuesta de un modelo de negocio verde para alimentos biofortificados en el municipio de Chocontá Cundinamarca. [Tesis de Maestría, Fundación Universidad de América] Repositorio Institucional Lumieres. https://hdl.handle.net/20.500.11839/9642
Appears in Collections:Tesis - Maestría en Gestión Ambiental para la competitividad

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
01421-2024-2-MAGP.pdf8.55 MBAdobe PDFView/Open
AUTORIZACIÓN PARA PUBLICACIÓN.pdf
Access Restricted
219.28 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons Licence Creative Commons