Architecture
Economic and administrative sciences
Sciences and Humanities
Engineering

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.11839/8020
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBernal Granados, María Angélica-
dc.contributor.advisorGutiérrez Quijano, Mario Enrique-
dc.contributor.advisorLeal Parra, Robert Mauricio-
dc.contributor.advisorPérez Russi, Miguel Roberto-
dc.contributor.advisorVallejo, Alexander-
dc.contributor.authorRios Bohorquez, Jonatan Steven-
dc.date.accessioned2020-09-03T21:21:50Z-
dc.date.available2020-09-03T21:21:50Z-
dc.date.issued2020-06-23-
dc.identifier.citationAPA 7th - Rios Bohorquez, J. S. (2020) Unidad de procesamiento alimentario eco-industrial del Guaviare [Trabajo de grado, Fundación Universidad de América] Repositorio Institucional Lumieres. https://hdl.handle.net/20.500.11839/8020-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11839/8020-
dc.descriptionThe Guaviare Food Processing unit aims at the transformation and generation of value added of the main product of the region as is cassava. It is proposed as a generator of economic growth, someration and enhancer of sustainable agriculture in the municipality of Retorno and in the department. Strategically located within the urban area and under the proposal of the partial plan agro-sustainable leaf; which aims to find economic activation of the region through the substitution of illicit crops with sustainable agriculture, which guarantees the livelihood and growth of the municipal and departmental population.spa
dc.description.abstractLa unidad de Procesamiento alimentario del Guaviare tiene por objeto la transformación y generación de valor agregado del principal producto de le región como lo es la yuca. Se plantea como un generador de crecimiento económico, catalizador social y potenciador de la agricultura sostenible en el municipio del Retorno y en el departamento. Localizado estratégicamente dentro del casco urbano y bajo la propuesta del plan parcial hoja agro-sustentable; que tiene por objeto la búsqueda de una activación económica de la región por medio de la sustitución de los cultivos ilícitos por la agricultura sustentable, que garantice el sustento y el crecimiento de la población municipal y departamental.spa
dc.language.isoesspa
dc.publisherFundación Universidad de Américaspa
dc.rightsAtribución – No comercial – Compartir igualspa
dc.subjectCultivos agroforestalesspa
dc.subjectEstructura ambientalspa
dc.subjectProcesamiento alimentariospa
dc.subjectAgroforestry cropsspa
dc.subjectEnvironmental structurespa
dc.subjectFood processingspa
dc.subjectTesis y disertaciones académicasspa
dc.titleUnidad de procesamiento alimentario eco-industrial del Guaviarespa
dc.title.alternativeEco industrial food processing unit of Guaviarespa
dc.typebachelorThesisspa
Appears in Collections:Trabajos de grado - Arquitectura

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1151515-2020-II-AR.pdf45.06 MBAdobe PDFView/Open
CARTA DE CESIÓN DE DERECHOS Y AUTORIZACIÓN PARA PUBLICACIÓN.pdf
Access Restricted
343.84 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons Licence Creative Commons