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Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.11839/7494
Title: Evaluación del impacto del 'despliegue de la función de calidad' como herramienta para ISO 9001:2015 en la industria de alimentos
Other Titles: Evaluation of the impact of 'Quality Function Deployment' as a tool for ISO 9001:2015 in the Food Industry
Authors: Duarte Franco, Juan Pablo
Thesis advisor: Garzón Cortés, Giovanna del Pilar
License type: Atribución – No comercial
Keywords: Función de calidad;Industria alimenticia;Quality Function;Food industry;Tesis y disertaciones académicas
Issue Date: 10-Aug-2019
Publisher: Fundación Universidad de América
Resumen: En el presente trabajo tuvo como objetivo evaluar el impacto del ‘Despliegue de la Función de Calidad’ como herramienta para ISO 9001:2015 en la industria de alimentos. Se desarrolló un análisis cuantitativo y cualitativo, el cual fue realizado en 4 etapas, a partir de 24 estudios provenientes de las bases de datos Scopus, SCImago Journal & Country Rank, Science Direct, EBSCOHost, Knovel, Emerald Insight y Research Gate.
Abstract: The main goal of this project was to evaluate the impact of ‘Quality Function Deployment’ as a tool for ISO 9001:2015 in the food industry. There was develop a quantitative and qualitative analysis, who was done in 4 phases, by the use of 24 documents recovered from the following databases: Scopus, SCImago Journal & Country Rank, Science Direct, EBSCOHost, Knovel, Emerald Insight and Research Gate.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.11839/7494
Citation: APA 6th - Duarte Franco, J. P. (2019) Evaluación del impacto del 'despliegue de la función de calidad' como herramienta para ISO 9001:2015 en la industria de alimentos (Monografía). Fundación Universidad de América. Retrieved from http://hdl.handle.net/20.500.11839/7494
Appears in Collections:Trabajos de grado - Gerencia de la Calidad

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