Architecture
Economic and administrative sciences
- Economy
- Business Administration
- Statistics and Actuarial Sciences
- International Business
- Project Management Specialization
- Business Management Specialization
- ???jsp.home.menu-lumieres.ehuman???
- Occupational Health and Safety Management Specialization
- International Business and Economic Integration Specialization
- Master MBA Administration
- Master Degree in Human Talent Management
Sciences and Humanities
Engineering
- Industrial engineering
- Mechanical Engineering
- Petroleum engineering
- Chemical engineering
- Environmental engineering
- Energy Engineering
- Mechatronics Engineering
- Quality Management Specialization
- Environmental Management Specialization
- Master in Environmental Management for Competitiveness
- Master Degree in Comprehensive Quality and Productivity Management
- Reservoir Engineering Master
- Master in Advanced Hydrocarbon Recovery
Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.11839/9725
Title: | Evaluación técnico-financiera del proceso de producción de jabón artesanal, a partir de aceite usado de puestos de comida seleccionados en el barrio la catedral del centro de Bogotá D.C. |
Other Titles: | Technical-financial evaluation of the artisanal soap production process using used oil from selected food stalls in the La Catedral neighborhood in downtown Bogotá D.C. |
Authors: | Cuellar Chacón, Laura María Dávila Ávila, Ingrid Viviana Ramírez Lemos, Alejandra |
metadata.dc.contributor.advisordocentenoinv: | Trujillo Moreno, Sandra Ximena |
License type: | Atribución – No comercial – Compartir igual |
Keywords: | Huevos;Galpón;Modelos de Calidad;Productos no Conformes;Eggs;Shed;Quality Models;Non-Conforming Products;Tesis y disertaciones académicas |
Issue Date: | 8-Oct-2024 |
Publisher: | Fundación Universidad de América |
Resumen: | El presente proyecto pretende ser una guía de calidad para la granja el Escalón, que tiene como actividad económica el levante y postura de huevos de galpón ubicado en el municipio de Fosca Cundinamarca, debido a que en el sector se ha presentado un importante crecimiento de esta actividad económica, sin embargo los campesinos de la zona, desconocen de metodologías y herramientas que permitan mejoras sus prácticas avícolas. |
Abstract: | This project aims to be a quality guide for the Escalón farm, whose economic activity is the raising and laying of eggs in a shed located in the municipality of Fosca, Cundinamarca, because in the sector there has been a significant growth in this economic activity, however, the farmers in the area are unaware of methodologies and tools that allow improvements in their poultry farming practices. |
URI: | https://hdl.handle.net/20.500.11839/9725 |
Citation: | APA 7th - Cuellar Chacón, L. M., Dávila Ávila, I. V. y Ramírez Lemos, A. (2024) Evaluación técnico-financiera del proceso de producción de jabón artesanal, a partir de aceite usado de puestos de comida seleccionados en el barrio la catedral del centro de Bogotá D.C. [Tesis de maestría, Fundación Universidad de América] Repositorio Institucional Lumieres. https://hdl.handle.net/20.500.11839/9725 |
metadata.dc.publisher.program: | Gestión operativa |
Appears in Collections: | Tesis - Maestría en Gerencia Integral de de la Calidad y Productividad |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
12054-11038-12057-2024-2-MGICP.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open | |
AUTORIZACIÓN PARA LA PUBLICACIÓN.pdf Access Restricted | 406.24 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |