Architecture
Economic and administrative sciences
- Economy
- Business Administration
- Statistics and Actuarial Sciences
- International Business
- Project Management Specialization
- Business Management Specialization
- ???jsp.home.menu-lumieres.ehuman???
- Occupational Health and Safety Management Specialization
- International Business and Economic Integration Specialization
- Master MBA Administration
- Master Degree in Human Talent Management
Sciences and Humanities
Engineering
- Industrial engineering
- Mechanical Engineering
- Petroleum engineering
- Chemical engineering
- Environmental engineering
- Energy Engineering
- Mechatronics Engineering
- Quality Management Specialization
- Environmental Management Specialization
- Master in Environmental Management for Competitiveness
- Master Degree in Comprehensive Quality and Productivity Management
- Reservoir Engineering Master
- Master in Advanced Hydrocarbon Recovery
Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/20.500.11839/9609
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Forero Babosa, Erika Yuliana | - |
dc.contributor.author | Pardo Osorio, Angi Karina | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-26T01:07:13Z | - |
dc.date.available | 2024-09-26T01:07:13Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-02 | - |
dc.identifier.citation | APA 7th - Forero Babosa, E. Y. y Pardo Osorio, A. K. (2024) Impacto del teletrabajo suplementario en la gestión de equipos en el área administrativa de la Empresa ACO (Alimentos al Consumidor de IRCC S.A.S PJ COL S.A.S Y L&C S.A). [Trabajo de grado, Fundación Universidad de América] Repositorio Institucional Lumieres. https://hdl.handle.net/20.500.11839/9609 | - |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.11839/9609 | - |
dc.description | This degree work analyzes the impact of supplementary teleworking in the Foods to the Consumer company (ACO), focusing on the administrative area and, specifically, Expansion management. ACO, responsible for the management of commercial chains such as El Corral, Corral Gourmet, Papa John's, Leños & Carbón, Beer Station, among others, ACO has implemented supplementary teleworking as part of its work practices. This study seeks to determine if this work modality has had a positive impact on team management and the fulfillment of organizational goals. The research is carried out using a quantitative methodology, implementing a survey of its employees, which covers crucial aspects such as communication, collaboration, job satisfaction, and general well-being since the implementation of supplementary teleworking in the organization. | spa |
dc.description.abstract | Este trabajo de grado analiza el impacto del teletrabajo suplementario en la empresa Alimentos al Consumidor (ACO), enfocándose en el área administrativa y, específicamente, en la gerencia de Expansión. ACO, responsable de la gestión de cadenas comerciales como El Corral, Corral Gourmet, Papa John's, Leños & Carbón, Beer Station, entre otras, ACO ha implementado el teletrabajo suplementario como parte de sus prácticas laborales. Este estudio busca determinar si esta modalidad de trabajo ha tenido un impacto positivo en la gestión del equipo y en el cumplimiento de las metas organizacionales. La investigación se lleva a cabo mediante una metodología cuantitativa implementando una encuesta a sus empleados, en la cual se abarcan aspectos cruciales como la comunicación, la colaboración, la satisfacción laboral, y el bienestar general desde la implementación del teletrabajo suplementario en la organización. | spa |
dc.language.iso | es | spa |
dc.publisher | Fundación Universidad de América | spa |
dc.rights | Atribución – No comercial | spa |
dc.subject | Gestión de equipos | spa |
dc.subject | Organizaciones | spa |
dc.subject | Teletrabajo suplementario | spa |
dc.subject | Team management | spa |
dc.subject | Organizations | spa |
dc.subject | Supplementary teleworking | spa |
dc.subject | Tesis y disertaciones académicas | spa |
dc.title | Impacto del teletrabajo suplementario en la gestión de equipos en el área administrativa de la Empresa ACO (Alimentos al Consumidor de IRCC S.A.S PJ COL S.A.S Y L&C S.A) | spa |
dc.type | bachelorThesis | spa |
dc.publisher.program | Formación en Inteligencia de Negocios, estrategia empresarial | - |
dc.contributor.advisordocenteinvestigador | Londoño Rubio, María Cristina | - |
Appears in Collections: | Trabajos de grado - Administración de Empresas |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
8202111-2024-2-AE.pdf Access Restricted | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
8202111-2024-2-AE-Encuesta Impacto del Teletrabajo Suplementario en ACO (respuestas).xlsx Access Restricted | 154.48 kB | Microsoft Excel XML | View/Open Request a copy | |
8202111-2024-2-AE-Encuesta Impacto del Teletrabajo Suplementario en ACO - Formularios de Google.pdf Access Restricted | 330.34 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
CARTA DE CESIÓN DE DERECHOS Y AUTORIZACIÓN PARA PUBLICACIÓN.pdf Access Restricted | 616.7 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |