Architecture
Economic and administrative sciences
Sciences and Humanities
Engineering

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.11839/9570
Title: Diseño de la estructura productiva de la empresa Hojaldres y Delicias Divali
Authors: Rojas Blanco, Leonardo
metadata.dc.contributor.advisordocentenoinv: Díaz Vargas, Juan Carlos
License type: Atribución – No comercial
Keywords: Control de la producción;Estructura productiva;Pasteurizacion de la leche;Production control;Productive structure;Milk pasteurization;Tesis y disertaciones académicas
Issue Date: 15-Feb-2000
Publisher: Fundación Universidad de América
Resumen: Este proyecto de grado se realizó a petición de la empresa DIVALI Ltda, en el cual se pretende incrementar la capacidad productiva de la planta, esto con el fin, de suplir las necesidades de un nuevo segmento de mercado, en el cual se pretende distribuir los productos de la empresa al público en general, en supermercados de cadena de la ciudad de Santafé de Bogotá, segmento de mercado que no trabaja actualmente la empresa.
Abstract: This degree project was carried out at the request of the company DIVALI Ltda, in which it is intended to increase the productive capacity of the plant, this in order to meet the needs of a new market segment, in which it is intended to distribute the company products to the general public, in chain supermarkets in the city of Santafé de Bogotá, a market segment that the company does not currently work with.
URI: https://hdl.handle.net/20.500.11839/9570
Citation: APA 7th - Rojas Blanco, L. (2000) Diseño de la estructura productiva de la empresa Hojaldres y Delicias Divali. [Trabajo de grado, Fundación Universidad de América] Repositorio Institucional Lumieres. https://hdl.handle.net/20.500.11839/9570
Appears in Collections:Trabajos de grado - Ingeniería Industrial - 2000/2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21457-2000-1-II.pdf122.08 MBAdobe PDFView/Open
AUTORIZACIÓN PARA PUBLICACIÓN.pdf
Access Restricted
1.96 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons Licence Creative Commons