Engineering
Advanced Education

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.11839/6290
Title: Caracterización de las empresas familiares de alimentos en la ciudad de Bogotá
Authors: Rodríguez Restrepo, Víctor José
Díaz Vargas, Esperanza
License type: Atribución – No comercial – Sin Derivar
Keywords: Empresas;Industria alimentaria;Administración;Business enterprises;Food industry;Administration
Issue Date: 16-Oct-2015
Publisher: Ediciones Universidad de América
Resumen: El presente artículo, tiene como propósito elaborar una ficha técnica del sector alimentos de la ciudad de Bogotá D.C y su aplicación. Para el estudio se trabajó con catorce (14) empresas de familia ubicadas en diferentes sitios de la ciudad y distribuidas por actividad económica realizada a través de un muestreo por conveniencia de la siguiente manera: Una pastelería; una empresa productora de fritos; un proveedor de alimentos; una pescadería; una distribuidora internacional de alimentos; una fábrica de helados; seis restaurantes; una empresa productora de obleas y una de jugos. El tema de las empresas.
Abstract: The present articles, specification sheets of the sector have as intention elaborate food of the city of Bogota D.C and its implementation. For the study one worked with fourteen (14) family companies located in different sites of the city and distributed by economic activity made through convenience sampling as follow: A bakery; a producer of fried; a supplier of food; a fish; an international distributor of food; an ice cream factory; six restaurants; a producer of wafers and juice.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.11839/6290
ISSN: 23461098
Appears in Collections:B. Año 2015 Vol.3 No.1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
COL0055629-2015-3-1-INV.pdf1.88 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons Licence Creative Commons