Architecture
Economic and administrative sciences
Sciences and Humanities
Engineering

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.11839/9027
Title: Evaluación del proceso de interesterificación enzimática de una mezcla de aceites vegetales para la obtención de una base grasa para margarinas en Sigra S.A
Other Titles: Evaluation of the enzymatic interesterification process of a mixture of vegetable oils to obtain a fat base for margarines in Sigra S.A
Authors: Ojeda Romero, Loren Silena
Valencia Ávila, Lina Daniela
Thesis advisor: Vera Romero, Duvian Alberto
Mesa Gómez, Adriana María
License type: Atribución – No comercial
Keywords: Ácidos grasos;Interesterificación;Punto de fusión;Fatty acids;interesterification;Melting point;Tesis y disertaciones académicas
Issue Date: 1-Feb-2022
Publisher: Fundación Universidad de América
Resumen: En el presente trabajo se desarrolló un estudio experimental con el fin de evaluar el proceso de interesterificación enzimática de una mezcla de aceites vegetales para la obtención de una mezcla grasa apta para la elaboración de margarinas, tomando como base los parámetros fisicoquímicos establecidos por la compañía SIGRA S.A los cuales son curva de sólidos y punto de fusión.
Abstract: In the present work, an experimental study was developed in order to evaluate the enzymatic interesterification process of a mixture of vegetable oils to obtain a fat mixture suitable for the production of margarines, based on the physicochemical parameters established by the company SIGRA. SA which are solids curve and melting point.
URI: https://hdl.handle.net/20.500.11839/9027
Citation: APA 7th - Ojeda Romero, L. S. y Valencia Ávila, L. D. (2022) Evaluación del proceso de interesterificación enzimática de una mezcla de aceites vegetales para la obtención de una base grasa para margarinas en Sigra S.A. [Trabajo de grado, Fundación Universidad de América] Repositorio Institucional Lumieres. https://hdl.handle.net/20.500.11839/9027
metadata.dc.publisher.program: Biodegradación de polímeros
Appears in Collections:Trabajos de grado - Ingeniería Química

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6171135-2022-1-IQ.pdf5.95 MBAdobe PDFView/Open
CARTA DE CESIÓN DE DERECHOS Y AUTORIZACIÓN PARA PUBLICACIÓN.pdf
Access Restricted
314.12 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons Licence Creative Commons