Architecture
Economic and administrative sciences
Sciences and Humanities
Engineering

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.11839/894
Title: Núcleo tecnológico e investigación del almidón - Quinóa: Plan parcial de desarrollo urbano socio empresarial municipio de sopó
Authors: Barreto Alvarez, Carol Viviana
Thesis advisor: Vallejo, Alexander
Pérez Russi, Miguel Roberto
Gutiérrez Quijano, Mario Enrique
License type: Atribución – No comercial
Keywords: Centro de investigación;Edificio para investigación;Quinoa;Research centers;Research buildings;Tesis y disertaciones académicas
Issue Date: 14-Feb-2017
Publisher: Fundación Universidad de América
Resumen: Se busca diseñar un centro de investigación tecnológica del almidón de quínoa ubicado en Sopo que permita involucrar y actualizar el desarrollo de la semilla a partir de los conceptos indígenas para potencializar su uso, como un alimento de propiedades sobresalientes dispuesto a contribuir en las problemáticas alimentarias y a interactuar favorablemente en los demás sectores en los que impactara.
Abstract: The aim is to design a technological research center for quinoa starch located in Sopo that will allow to involve and update the development of the seed from indigenous concepts to enhance its use as a food of outstanding properties ready to contribute to food problems To interact favorably in the other sectors in which it had an impact.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.11839/894
Citation: APA 6th - Barreto Alvarez, C. V.. (2017) Núcleo tecnológico e investigación del almidón - Quinóa: Plan parcial de desarrollo urbano socio empresarial municipio de sopó (Trabajo de grado). Fundación Universidad de América. Retrieved from http://hdl.handle.net/20.500.11839/894
Appears in Collections:Trabajos de grado - Arquitectura

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1111189-2016-2-AR.pdf27.91 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons Licence Creative Commons