Engineering
Advanced Education

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.11839/6839
Title: Desarrollo de una propuesta de mejora para la conservación del tahine de garbanzo en la empresa de comida árabe
Other Titles: Development of a proposal for improvement for the preservation of the hummus in the Arab Food Company
Authors: Amador Romero, Danna Gissele
Ávila Parada, Adriana Rocio
License type: Atribución – No comercial
Keywords: Balance de masa;Métodos de conservación;Estabilidad organoléptica;Tahine de Garbanzo;Mass balance;Conservation methods;Organoleptic stability;Hummus;Tesis y disertaciones académicas
Issue Date: 9-Aug-2018
Publisher: Fundación Universidad de América
Resumen: Desarrollo de una propuesta de mejora para la conservación del hummus en la compañía de alimentos árabe, la cual fue con el uso de preservarte natural y tuvo como resultado 15 días de prolongación.
Abstract: It was for development of an improvement proposal for the conservation of humus in the Arabic food company, which was with the use of a natural preservative and whose results were 15 days of prolongation in its organoleptic stability.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.11839/6839
Citation: APA 6th - Amador Romero, D. G. y Ávila Parada, A. R. (2018) Desarrollo de una propuesta de mejora para la conservación del tahine de garbanzo en la empresa de comida árabe (Trabajo de grado). Fundación Universidad de América. Retrieved from http://repository.uamerica.edu.co//handle/20.500.11839/6839
Appears in Collections:Trabajos de grado - Ingeniería Química

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6111650-2018-2-IQ.pdf4.25 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons Licence Creative Commons